Buradasınız > Basın Odası > Bültenler

29-04-16 - Zorlu Enerji, ICCI 2016’da sektörü çok yönlü değerlendirdi
Zorlu Enerji, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteklediği 22. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı ICCI 2016’ya aktif katılım gösterdi. 27-29 Nisan tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuarda konuşan Zorlu Enerji Genel Müdürü Sinan Ak, “Sektörümüze liderlik edecek yeni projeler üzerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Güneş enerjisi teknolojilerinin geliştirilmesiyle ülkemiz, bölgede üretim üssü haline gelebilir” diye konuştu. ..

29-04-16 - “Enerjimiz Çocuklar İçin” aktiviteleri tüm yıla yayılıyor:Zorlu Çocuk Tiyatrosu, “Karlar Ülkesi” oyunuyla Alaşehir’de çocuklarla buluştu
Zorlu Çocuk Tiyatrosu’nun müzikli-danslı çocuk oyunu “Karlar Ülkesi”, Zorlu Enerji Grubu’nun yatırım bölgelerinde Milli Eğitim Müdürlükleri işbirliğiyle hayata geçirdiği “Enerjimiz Çocuklar İçin” projesi kapsamında Alaşehir’de sahnelendi. Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve Zorlu Enerji yöneticilerinin katılım gösterdiği oyun ile Alaşehirli çocuklar farklı ve renkli bir deneyim yaşadı. ..

15-04-16 - Zorlu Enerji, üst üste ikinci kez “Düşük Karbon Kahramanı”
Zorlu Enerji, karbon yönetimi ve temiz enerji teknolojilerine geçişte etkin uygulamalarıyla üst üste ikinci kez “Düşük Karbon Kahramanı” ödülüne layık görüldü. Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Derneği (SÜT-D) tarafından üçüncüsü düzenlenen İstanbul Karbon Zirvesi’nde, karbon yönetimi, karbon piyasaları ve temiz enerji teknolojilerine geçiş uygulamaları ödüllendirilirken, Zorlu Enerji Genel Müdürü Sinan Ak, “Karbon ayak izimizi ölçme, izleme ve değerlendirme çalışmalarımızı ulusal ve uluslararası ölçekte kamuoyuyla şeffaf bir biçimde paylaşıyoruz. Düşük karbonlu bir dünyanın en önemli etkenlerinden olduğuna inandığımız yenilenebilir enerji yatırımları alanında özellikle güneş enerjisi yatırımlarımızla üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz” dedi. ..