Zorlu Elektrik’e Geçen Uçuyor

21.03.2016

Türk Hava Yolları ile işbirliğine imza atan Zorlu Elektrik, THY Miles&Smiles üyesi olan müşterilerine mil kazandırmaya başlıyor. Zorlu Elektrik müşterileri, artık her ay ödedikleri elektrik faturasına göre binlerce mil kazanacaklar. THY’nin mil kampanyalarında en büyük ortağı konumuna gelen Zorlu Elektrik, müşterilerine üç yıl içinde toplam 300 milyon mil kazandıracak.

Zorlu Enerji Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Zorlu Elektrik, Türk Hava Yolları (THY) ile özel bir kampanyaya imza attı. Zorlu Elektrik'e geçen THY Miles&Smiles üyeleri fatura tutarlarına göre artık binlerce mil kazanacak. Zorlu Elektrik müşterileri kazandıkları bu millerle ister uçak bileti alıp, isterlerse THY'nin sanal mağazası Shop&Miles üzerinden alışveriş yapabilecekler. 2016 itibariyle aylık elektrik faturası 125 TL'nin üzerinde olan “Serbest Tüketici” statüsündeki elektrik müşterileri de Zorlu Elektrik'e geçerek kampanyadan yararlanmaya başlayabilecekler. Üç yıl boyunca geçerli olacak bu kampanya ile Zorlu Elektrik müşterilerine toplam 300 milyon mil kazandırılması hedefleniyor.   Kampanyayla ilgili Zorlu Elektrik ve Türk Hava Yolları arasında düzenlenen ortak basın toplantısında konuşan Zorlu Enerji Genel Müdürü Sinan Ak,   “THY ile birlikte bir ilke imza atmış olmanın mutluluğu içindeyiz. THY’nin en büyük lokal müşterisi ve elektrik ticaretinde bir ilk olarak, THY Miles&Smiles üyesi olan ve Zorlu Elektrik’e geçen müşterilerimiz artık ödedikleri elektrik faturası tutarına göre 3 bin 750’den 500 bin mile kadar değişen miktarlarda mil kazanacaklar. Üç yıl geçerli olacak bu kampanya ile müşterilerimize daha hızlı ve daha çok seyahat edebilmeleri için toplamda 300 milyon mil kazandıracağız. Portföyümüzde yer alan büyük kurumsal müşteriler ve sanayi müşterilerine ek olarak, serbest tüketici limitleri düştükçe mesken tarafında her geçen gün daha fazla kişiye ulaşıyoruz. Tüketicilerimizin yaşam koşullarının dinamiklerini göz önüne alarak hizmetlerimizi geliştiriyoruz. Serbest tüketici limitinin düşmesiyle sektörde müşterilerinin ihtiyaç ve isteklerine doğru yanıt vererek, uygun fiyat avantajları sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.  Elektrik piyasasında “Serbest Tüketici” limitinin her yıl kademeli olarak düşürülmesiyle vatandaşların giderek istedikleri elektrik perakende şirketinden bu hizmeti alabilmeye başladığını hatırlatan Sinan Ak,   “Rekabetçi fiyatlarla son tüketiciye en iyi şekilde hizmet vermede Zorlu Elektrik olarak iddialıyız. Bir müşteri ile en az bir yıllık bir ilişkimiz olduğundan yola çıkarak, müşterilerimizin tüketim alışkanlıklarına en uygun fiyat tekliflerini ve avantajlı kampanyaları sunuyoruz. Uzman satış ve bilişim ekiplerimiz, bu konuda güçlü bir hizmet altyapısı sağlıyor. Müşterilerimizin beklentilerini sadece alternatif fiyatlandırma seçeneğimizle değil, sektördeki altyapı, mevzuat ve uygulamadaki tecrübelerimizi paylaşarak karşılamaya çalışıyoruz. Bu doğrultuda, müşterilerimizin alışkanlıklarına en uygun fiyat paketini seçebilecekleri ve onlara özel teklifler sunuyor; böylece daha fazla tasarruf edebilmelerini sağlıyoruz. Hacim ve müşteri sayımızı düzenli olarak artıracağız” dye konuştu.

2016 Ocak sonu itibarıyla Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından belirlenen toplam yıllık elektrik tüketimi 3.600 kWh (aylık ortalama 125 TL fatura bedeli) ve üzerinde olan kişiler “Serbest Tüketici” olabiliyor. Bu fatura bedeline göre müşteriler, diledikleri elektrik tedarikçisini seçebiliyor. Başvuru web sitesi, e posta veya çağrı merkezi üzerinden gerçekleştiriliyor.