Zorlu Enerji Grubu çalışanları Saadet Hanım tiyatro oyununu Zorlu PSM'de sergiledi

25.09.2017

Ahmet Levent Pala’nın yazdığı ve yönetmenliğini Gaye Cankaya ve Serdar Saatman’in yaptığı oyun, emekli ilkokul öğretmeni Saadet Yurtlu’nun emekli maaşını çekmek için geldiği bankada başına gelen ilginç olayları komik bir dille anlatıyor. O gün oğlu için sürpriz bir doğum günü kutlaması planlayan Saadet Hanım’ın bankada yaşadıkları, bütün planlarıyla beraber hayatını da altüst edecektir... Tek perde sahnelenen oyunda Zorlu Enerji Grubu ve Zorlu Holding çalışanları oyunculuk yeteneklerini sergilediler.

Zorlu Enerji Grubu Tiyatro Kulübü’nün Saadet Hanım oyunu ilk olarak Mayıs ayı içinde grubun yatırım bölgeleri içinde yer alan Gaziantep, Denizli ve Lüleburgaz’da çalışanların katıldığı etkinlikte sahnelendi.

Çalışma ortamını zenginleştirmek ve çalışanların iş dışında da bir araya gelmelerini sağlamak üzere kurulan Zorlu Enerji Grubu Hobi Kulüpleri içinde yer alan Tiyatro Kulübü, 2011 yılında ilk ilk oyunu olan “Zorlu Düğün”ü sahneledikten sonra, 2015 yılında da Çehov’un öykülerinden oluşan “Sevgili Doktor” isimli oyunu Kenter Tiyatrosu’nda sahneye taşıdı. Kulüp üyeleri, profesyonel yaşamda Zorlu Enerji Grubu ve Zorlu Holding bünyesinde finans bölümünden insan kaynakları departmanına kadar çok farklı departmanlarda görev alıyorlar.

Saadet Hanım oyuncu kadrosu şöyle:

Karakter

Oyuncu Adı